Tistelvinds syrade grönsaker. Är av åsikten att det är mycket roligare käka goda syrade grönsaker än att svälja ner svindyra probiotika-kapslar eller synbiotika-pulver
Dags för att försöka få till bra naturligt glutenfria lussebullar. 1040 g (ca 19 dl av naturligt glutenfri mjölmix. Jag använde drygt 800 av Schärs Mix C - den kan innehålla spår av lupiner så undvik den om ni inte tål ärtprotein, och resten av mjölet var MixWells sojafria, naturligt glutenfria och mjölkfria ljusa mjöl). 1040 g (ca 19 dl av naturligt glutenfri mjölmix
Det går bra att använda andra naturligt glutenfria mjölsorter som du har hemma. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men dessa blev bäst hittills
Brödet är lättbakat, naturligt glutenfritt, och väldigt gott. Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Receptet är baserat på bovetemjöl som är naturligt glutenfritt, milt för magen och är basiskt. Ett saftigt, rejält och gott bröd som mättar till frukost eller som matbröd
Ja, nu var det dags att provbaka med den naturligt glutenfria surdegen. Det man kan säga är att smaken blir väldigt god, men bröden verkar bli lite mer kompakta med naturligt glutenfria mjöl än med vanlig glutenfri mjölmix
Nilla's Kitchen. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Idag vill jag göra något extra för barnen att ha till frukost i morgon. De har fått lämna bort sina dvärghamstrar idag på grund av att i synnerhet ett av barnen utvecklat allergi
Här hemma blir det en och annan pannkaka under mina Trollveckor och även om det inte stör mig att stå och steka pankisarna så är det rätt skönt att vi nu fått en ny favorit här hemma
Teffmjöl är ett väldigt näringsrikt, naturligt glutenfritt sädesslag med fullkornskaraktär. Ett supergott, rejält, fiberrikt och lättbakat glutenfritt bröd
Rödkål är en bra ingrediens ifall man är trött på att bara ha picklad rödlök. Rödkålen behåller dessutom sin krispighet, till skillnad från rödlöken som mjuknar lite i lagen
I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyraderödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.