Naturligt glutenfria och mjölkfria pepparkakor årsmodell 2013
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g mjölkfritt margarin
  • 1/2 dl cane syrup och 1 dl ljus sirap eller ersätt dessa båda sorterna med
  • 1 1/2 dl mörk sirap
  • 1 1/2 dl socker
  • 1 1/2 dl brunt farinsocker
  • 3 tsk malen kanel (nästa år 3 tsk)
  • 3 tsk malen ingefära (nästa år 3 tsk)
  • 3 tsk kryddnejlika
  • 2/3 msk husk
  • 3 ägg ca 8-9 dl Schärs mix c. Väljer ni annat mjöl måste ni här prova er fram. Naturligt glutenfria mjölsorter suger åt sig mer vätska – därför är det klokt att börja med den lägre mängden mjöl.
  • 1/2 dl blå jyttemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.