Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Gjorde en jättegod sallad i helgen med recept från Elle Mat&vin. Dela granatäpplet, hugg med kniven bland kärnorna, vänd snittytan ned och slå med en träsked så kärnorna ramlar ur
Mango och granatäpple, ihop med machémix, plommontomater, röd paprika, rödlök och avokado. Det som kanske inte är så bra medsallad är att det är kall mat
Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.