Blanda risetmedpäronklyftor, getost, rucola, granatäpple och nötter. Skiva getosten. Halvera granatäpplet och slå ut kärnornagenom att banka med baksidan av en träslev på granatäpplehalvan
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Jag är inte jätteförtjust i kapris, men kan ändå tycka att det ger schysst smakbrytning i det mesta Så jag låter dem vara med i olika rätter, men äter sedan inte själva bären
Dessa små underbara godingar serverade jag sedan med en salladoch lite serranoskinka, men självklart funkar de bra till plockmaten, som en förrätt eller som ett tillbehör också
På påskafton hängde vi medgoda vänner ochfrossade i god mat och drinkar hela dagen och kvällen. Mitt bidrag till kvällens middagen blev en matig salladsom hamnar direkt på topplistan
Servera salladenmedyoghurtenoch bröd. Lägg salladoch rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.