Fördela linser, sallad och rädisor på tallrikar. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt brödet och låt det steka med tills det fått fin färg
Blanda potatisen med olja, salta och krydda medpersillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Blanda samman ingredienserna till salsan i en skål och låt stå och dra till serveringen
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marinerad fläskfilé och till köttet hade vi en potatisgratäng
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Först ut ur recepthögen drar vi den marineradeoch grillade potatisen. Om du väljer att tilllaga dom i ugn så lägger du dom på grillgallret, en och en, med braspanna under så oljan inte droppar ner på ugnsbotten
Jag har också varierat mig genom att inte ta dijonsenap utan välja en olja med ingefärs- och citronsmak (från A L'Oliviers), det blev en helt annan sallad - nästan ännu godare
Fyll medlinseroch spenat enligt nedan. Blanda i röda linseroch tomaterna. LINSER & SPENAT. Blanda det med mjölet och finfördela med en gaffel eller fingertopparna till en grynig massa
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.