Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad. Blanda skinka, gräddfil, majonnäs, persilja, salt och peppar till en röra
Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Tillagar man bitarna hela med termometer och låter köttet vila ordentligt efteråt så blir det riktigt saftigt och gott
Först ut ur recepthögen drar vi den marineradeochgrillade potatisen. Om du väljer att tilllaga dom i ugn så lägger du dom på grillgallret, en och en, med braspanna under så oljan inte droppar ner på ugnsbotten
Skiva upp köttet och servera medpotatissalladoch nektarinsås. Krydda köttet med salt och peppar. Blanda samman aprikosmarmelad, sweet chilisås, hoisinsås, pressad vitlök, soja och lökpulver
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Pensla detta på revbenspjällenoch grilla tills de har fått fin färg. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Trä upp kycklingen på spett och varva med grönsaker. Fileérna satte jag på spett tillsammans med lite grönsaker, toppengott till exempelvis en sallad eller lite nykokt färskpotatis
Såklart var det både förrätt och dessert med i alltet. Marinera grönsakerna och de blir så smakrika i sig själva att det inte behövs något annat tillbehör mer än en kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.