Marinerade och grillade revbenspjäll med somrig potatissallad
3 kockar 7 kids
3 kockar 7 kids
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Revbensspjäll
  • 1,5 kg tunna revbenspjäll
  • räcker till
  • 4 personer
  • 1 dl japansk soja el. tamarisoja
  • 5 vitlöksklyftor, skalade
  • 6 cm ingefära, skalad
  • 1 msk chipotle paste
  • 1 msk honung
  • Somrig potatissallad
  • 4 port
  • 600 gr färskpotatis
  • 1 knippe salladslök, tvättad
  • 1 knippe rädisor, tvättade
  • 1 gurka, tvättade
  • 150 gr sockersnapsar, tvättade
  • 2-3 vitlöksklyftor, skalade
  • 300 gr tjock yoghurt av turkisk el. Grekisksort
  • Salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.