På med ost och zucchini och eventuellt coleslawn nedan. Servera med potatisklyftor. Vispa ordentligt medan du försiktigt tillsätter oljan, lite i taget
Det var soppa med bröd och den här GUDOMLIGT fantastiska getostkrämen med bröd till. Vispa getost, cream cheese och grädde i en matberedare tills det blir slätt, smaka av med salt och peppar
En förrätt med få ingredienser men som alla är i perfekt harmoni. Vi hade dock inte fått tag på vissa ingredienser till cheesecaken, så vi fick improvisera en enkel förrätt med de ingredienser vi hade
Fikonet var naturellt men även det kan bakas med i ugnen. Men det räcker med en liten bit getost då smaken är ganska mäktig och osten i sig mycket mättande
Getost och rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Dessa små underbara godingar serverade jag sedan med en sallad och lite serranoskinka, men självklart funkar de bra till plockmaten, som en förrätt eller som ett tillbehör också
En underbart god höstpizza med mustiga smaker. Svamppizza med getost, fikon och serrano. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Så här kan det bli när man äter middag på tu man hand - med sig själv. Nja stämmer inte riktigt min vapendragare H är ju med men när hon fick önska vad vi skulle äta när killarna är på vift var önskemålet färdiga schnitzlar och kokt potatis
Blanda färs, ägg och rosmarin. Pressa i vitlök och flytande honung. Salta och peppra. Blanda väl. Provstek en lite bit färs och smak om kryddningen är bra
På påskafton hängde vi med goda vänner och frossade i god mat och drinkar hela dagen och kvällen. Påskhelgen har nått sitt slut och vilken helg vi haft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.