Lammburgaremedkaramelliseradrödlökoch parmesanmajonnäs. Min Lammburgare. Bygg burgaren nerifrån och upp med bröd, parmesanmajonnäs, rucola, dijonketchup, lammfärs, karamelliserad lök, en gurkskiva, lite mer dijonketchup och ytterligare en skiva bröd
Lammrygg, karamelliserad lökcrème, bakade schalottenlökar, picklad rödlökoch krämigt potatisstompSmakrikt kött med tillbehör som både innehåller syra och sötma fungerar alltid fint tillsammans
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar ochrödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Receptet nedan är ju lite som köttbullar/biff med ägg, ströbröd och grädde. Gjorde för ett tag sedan enkla köttbullar tillsammans med sonen på Dovhjort, som blev mycket uppskattade, så varför inte fortsätta på inslagen bana
Skala och klyfta rödlöken, dela knipplöken och skär i mindre bitar. Ät som de är eller med sallad. Hetta upp en rejäl skvätt olj i en stekpanna och värm löken i en kvart på låg värme tills den är mjuk
Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Lägg sedan körsbärstomaterna på en plåt och ugnsrosta dem tills skalet får blåsor och blir mörkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.