Häll på den ljumna lagen och låt stå tills den kallnat. Det här passar fint att börja med före fredagsmiddagen och det går så snabbt i ugnen att du lika gärna kan stå kvar och vänta med ett glas kall sauvignon blanc
Maken och jag avnjöt den till VM-finalen i fotboll, och även om jag är måttligt intresserad av fotboll, så är jag ju Italienfreak, och var tvungen att se hur de italienska gossarna skötte sig
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Inspiration från Vapiano där jag och go tjejerna från klassen käkade lunch i fredags. ) pizzabotten- och sås receptet är från någon rawfood bok jag inte kommer ihåg namnet på men jag har gjort om de lite
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Salladen passar förresten även när det inte är jul, smakerna gifter sig väldigt bra tillsammans. Den passar väldigt bra både till skinka och köttbullar, och innehåller både sötma, sälta, lite syra och lite bitterhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.