Baconstekta dadlar med fetaost, färskafikonoch knäckesticks. Fetaost, fikonoch dadlar på fat. Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten och dadlarna runtom med varsin tandpetare i
Ta bort stjälken påfikonenoch skär ett kryss i toppen på dem, inte allt för långt ned (insåg jag. Just nu är fikonen så fina och helt oemotståndliga, så det hade jag ett par hemma
Salta och peppra, lägg på en skiva getostpå varje svamp och ringla över lite olivolja. (Ifall svamparna är väldigt stora kan man lägga på två skivor getost
Färskafikon med gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa. Det börjar bli kyligare ute och det börjar finnas billiga och goda rotsaker i våra affärer, det betyder tid för soppa
Hacka löken och fräs i oljan, tillsätt vinet och salt, koka upp och lägg ner musslorna, lägg på lock och koka några minuter tills alla musslor öppnat sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.