Dags för litethai på burk igen och idag blev det test av Mrs Cheng´s Thai Massaman Curry. Vi använde en hel fläskfilé och jag la även till en burk bambuskott och en extra burk kokosmjölk för att få lite mer sås och mindre hett
ca ½ tsk curry. Bland annat lårfilé som vigrilladeigår. När jag var på besök på Visätters kalkongård fick jag med mig en kasse med lite nya styckningsdetaljerav kalkonen
Silaavi en ny rymlig gryta. Rör i tomatpuré och curry pasta. Skala och hacka schalottenlök och vitlök. Vidservering toppa gärna med litematlagningsyoghurt
Det bästa är att det går snabbt och smidigt att tillaga den. Ingredienser. Dela kycklingeni små bitar. Blanda samman i en kastrull de övrigaingredienserna utom osten
Smaka av och krydda mer vid behov. CURRYGRYTA MED KIKÄRTOR, RÖDA LINSER, BANAN & JORDNÖTSSMÖR. Jag blev gräsänka igeni förra veckan men som tur var hade jag finbesök hela helgen
Ursprungsreceptet är från MittKök, men är omgjort avmig. Fräs korv och lök ilite smör tillsammans med curryi några minuteri en vid kastrull eller gryta
Smaka eventuellt av med lite salt, svartpeppar och socker om det behövs. Det fickbli en krämig och stark grytliknande rätt gjord på kyckling, nudlar och curry
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkadchili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Den är full av välgörande vitaminer, mineraler och antioxidanter, och innehåller dessutom många IFD-ingredienser som ska hjälpa till att hålla höstförkylningarna borta
Smaka av med peppar och eventuellt lite salt. Fräs curry och lök ilite olja eller smör i en kastrull. Idag har det varit så grått väder att jag helst hade velat ligga kvar i sängen hela dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.