Alltiettfiskgryta med potatis, morot, fänkål och apelsin - och med smak av saffran och curry
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 - 320 g färsk, skinn- och benfri laxfilé - 2 portionsbitar
  • 300 g skalad fast potatis
  • 150 g skalad morot
  • 100 g fänkål
  • 1 - 2 små vitlöksklyftor
  • 2 msk kallpressad olivolja
  • ½ - 1 kuvert saffran
  • 1 tsk gul curry
  • 1½ dl vatten - eller torrt vitt vin om man känner för det
  • 1½ dl färskpressad apelsin
  • lite apelsinrasp om du har en ekoapelsin, annars hoppar du över det
  • 1 kycklingbuljongtärning - Kung Markatta
  • salt från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.