Börja med att skölja och strimla kålen. Krydda med salt, peppar och soja. ½ kålhuvud. Stek räkorna lätt tillsammans med ingefäran och vitlöken, och lägg sedan i kålen (och moroten om du önskar ha i)
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Stekt Kycklingfilé. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Tag ut formen och för kålroten mot en sidan och lägg ner rödbetsbitarna i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.