Själv kör jag på varianten att jag kokar mittrisi mer vatten än vad som behövs och sen häller jag av det överblivna vattnet för att slippa att riset bränner fast
Kycklinggryta med smakav dragon och västerbottenost. Vi måste handla mat tilljulmiddagen, sen blir det att komponera middagarav vad som finnsi frysen ochi andra skåp… inga problem det finns mycket avdiverse kryddor och annat
Vem uppskattar inte en snabb- och lättlagad kycklinggryta som dessutom är hiskeligt god. Jag använde migav Arlas crème fraiche med smakernacitron, karljohan ochtimjan som bas och den var verkligen en riktigt höjdare
Det går snabbt, innehåller få ingredienserochsmakar mycket och gott. Jag är ioch för sig ett stort fan av den här crème fraichen sedan tidigare, den är verkligen en fullträff
Onsdag och soppdag här hos oss ochidag blev det en fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med curry. Det kanske inte blev estetisktlika vackert som med fintärnad men väl avrunnen så funkade den krossade också
Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheoch vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Rör i tomatpuré ochcurry pasta. Skala och hacka schalottenlök ochvitlök. Silaavi en ny rymlig gryta. Vidservering toppa gärna med litematlagningsyoghurt
Det bästa är att det går snabbt ochsmidigt att tillaga den. Ingredienser. Dela kycklingeni små bitar. Blanda samman i en kastrull de övrigaingredienserna utom osten
När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mittfavoritkorvreceptinte fanns med och att Millan stod för majoritetenav alla korvrecepten
Smakaav med salt, häll upp i djupa tallrikar, och garnera med fänkålsvippor. Tursamt nog hann grytan precisbli klar innan det blev strömavbrottochmiddagenfickintasimysigtstearinljussken
Den är full av välgörande vitaminer, mineralerochantioxidanter, ochinnehåller dessutom många IFD-ingredienser som ska hjälpa till att hålla höstförkylningarna borta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.