Rebellpasta med frasig parmesankyckling1Kyckling500 g kycklinglårfilé 2 dl pankoströbröd 1,5 dl parmesanost, riven 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade salt neutral olja, till stekning www.koket.se
Hemgjorda Chicken Nuggets 500 gram kycklingfilé. 2 liter majsolja eller solrosolja. FRITYRSMET. 2 dl vetemjöl. 1,5 dl kall ljus lageröl receptfavoriter.se
Friterade kycklinglårfiléer med chilimajonnäs - Sture Wahlsten - Sveriges största provkök - Kokaihop.sewww.kokaihop.se
Vitlöks- och chilimarinerade kycklingvingar Lägg kycklingvingarna i en plastpåse. Häll marinaden i plastpåsen och gnid den runt om kycklingvingarnaHemmets Journal
Friterad kyckling med ris och sallad 3 stora kycklingfiléer. 1 ägg. 2 dl ströbröd. 0,5 tsk lökpulver. 0,5 tsk vitlökspulver. salt, peppar. 6–7 dl frityrolja www.landleyskok.se
Marinerade kycklingvingar Blanda samman ingredienserna till marinaden i en påse och vänd i kycklingvingarna. 700 g kycklingvingar. 5 tsk salt 1 msk örtkrydda 700 g kycklingvingar Ugn www.hemtrevligt.se
Kyckling panerad i cornflakes 2 kycklingfiléer. 2 kycklingfiléer Marinad. 2 personer. Marinad. 3 msk sötsursås½ tsk curry1 msk chilisås2 msk apelsinjucie What's for dinner today?
Heta kycklingklubbor med dippsås och sötpotatispommes 1 kg kycklingben. Dryrub. Rosta kryddorna i torr panna, mortla dem. Glaze. Pensla benen med 2 msk olivolja och massera in dryruben www.koket.se