Toppa pannacottan medvinbärssåsen och de sockrade hela vinbären. Nu är hösten här med besked och även om jag tycker om hösten kan den vara lite väl ruggig och regnig ibland och då gäller det att ta fram de verktyg man har för att göra hösten mysig och ombonad istället
Kotlettracks av rapsgris puttrar i pannan tillsammans med några skriva av dito ytterfilé. Så mycket skönare med höst än högsommarvärme då man knappt kan andas och lusten att laga mat inomhus är minimal
Servera med fläskfilé och potatisklyftor. Recept. Anna Lundqvist. lör, 2013-09-28 10. 25. 10min. (0). Vispa ihop grädde, peppar, soja och sylt i en vid låg gryta
Ja, det är ju helt enkelt dagens sanning att man faktiskt äter med ögonen också. Svartvinbärssås blir så där vackert rödlila att man nästan vill ha mer bara för att den är fin att titta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.