Skiva pluman tunt och servera med pak choi och de nygrillade nektarinerna. Tänd grillen, blandaingredienserna till sesammarinadenoch marinera pluman i hälftenavmarinaden, spara resten till glaze
Men blev så sugen på kladdkaka för någon vecka sedan att jag googlade receptinspiration. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
I kväll grillade vi laxoch till den gjorde jag en mango ochavokadosalsa. La kokt färskpotatis, salt, smör och persilja i aluminiumpaket ochtillagadeäven dessa på grillen
Grillade tomater (mjölkfri). Nicklasoch Emma tycker inte alls om korv så det är inte lönt att ens tänka tanken att tillaga något sådant men jag kan tycka att det är gott, ibland
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Skär av skalet på en citron. Hade tur och hittade svenskalammracks på ICA. Det brukar bara finnas lammracks från Nya Zeelandoch det känns på något sätt fel att köpa kött från andra sidan jorden
Smaka av med salt och peppar. Det blev i helgenenfavorit i repris. Buljong för förkok av spjäll. Glad jag gjorde det för den var riktigt fräsch och passade perfekt som tillbehör till spjällenochdengrilladeryggbiffen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.