Vinbärssås. Toppa pannacottan med vinbärssåsen och de sockrade hela vinbären. Vinbärssås. Häll tillbaka vinbärssåsen i kastrullen och låt få ett uppkok i ca 30-60 sekunder så att såsen reduceras något, rör hela tiden
Skär köttet i skivor och krydda med salt och peppar. Bryn köttet på båda sidor i olja i en stekpanna. Vispa ihop grädde, peppar, soja och sylt i en vid låg gryta
Krama ur gelatinbladen och låt smälta i 3 msk kokhett vatten och häll sedan ner i vinbärssåsen. Som avslutning på onsdagens vinprovningsmiddag blev det en fluffig vinbärsmousse som jag toppade med en klick vaniljgrädde och krossade kakor
Servera karrén med vinbärssåsen, kokt potatis och sockerärter. 1. Koka upp buljong, gelé, senap, 1/2 tsk ingefära, soja, grädde och mjöl under omrörning
Skär kakan i bitar och servera med vinbärssås och bär. Jag skippade vinbärssåsen och romen då jag inte hade något av det hemma och i stället fick det blir lite vaniljglass till vilket bröt av fint mot all choklad i kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.