Servera sparrisenmed sikrom, smöret och flingsalt. Garnera med finhackad persilja. Sparris är en utmärkt förrätt som inte är för tung och som är lätt att förbereda
Lägg i lök och vitpepparkorn, koka upp. Kokt torsk med ägg, räkor och skiratsmörPortioner. Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis
Köttet skall vara vitt och fast i invid benen. Servera medkokt potatis och det skirade smöret. Lägg i en långpanna och strö över rikligt med grovt salt
Servera med nypotatis koktmed mycket färsk dill, nykokta primörer, skiratsmör och riven pepparrot. När det bjuds nypotatis, ugnskokt fisk och skiratsmör är barnen inte direkt svårtrugade
Det här är huvudrätten som vi åt efter den koktavitasparrisen (som publicerades härom dagen). Koka upp vatten medvitpepparkorn fiskbuljong, lagerblad och morot
Lägg den koktasparrisen på ett fat, häll över mandelsmöret och skiva över ost. Här kommer sparrisen smaker fram, när den möter den hackade mandel och det skirade smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.