En finbit torskrygg serverat medkoktpotatis, rivenpepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkoktapotatisar, det skiradesmöretoch en hög härligtrivigpepparrot
Servera fisken på en bädd av sallad och lägg koktnypotatisochpepparrotvidsidan om. Det här är huvudrätten som vi åt efter den koktavitasparrisen (som publicerades härom dagen)
Serveras m nykoktfärskpotatis. Forma till små härligabiffaroch stek medsmöri stekpannan. Koka potatisoch servera allt på tallriken, toppa medlitenyriven pepparott
Toppa meddill, slå smöret över och servera medcitronklyftorochkoktpotatis. koktpotatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
4 bit torskrygg (á 150 g) vittvin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippedill 30 g bladspenat olja, tillstekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färskpepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Findus har släppt två varianter av frusen torsrygg som låter ganska goda och som ska tillagasi påse iugnen men det lär inte slå färsk om ni lyckas få tag i det
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord medlite rapsolja. Pressa potatisen, rivpepparrotenfint, värm upp smöretförsiktigtoch fördela dem, räkorna, broccolin, torsken ochlitedill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord medlite rapsolja. Pressa potatisen, rivpepparrotenfint, värm upp smöretförsiktigtoch fördela dem, räkorna, broccolin, torsken ochlitedill på uppvärmda tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.