Servera sparrisenmed sikrom, smöret och flingsalt. Garnera med finhackad persilja. Sparris är en utmärkt förrätt som inte är för tung och som är lätt att förbereda
Koka potatis ochsparris. Sparris. Skeda över skirat smör och toppa med riven pepparrot. Mixa potatisen med stavmixer till en slät konsistens och späd eventuellt med kokgrädden
· En näve hackademandlar. mitt våffelrecept från förra året, med vispad grädde och vichyvatten i smeten, ger de sprödaste och frasigaste våfflor jag ätit
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisenoch skölj sparrisen. Extra gott blir det om man toppar med en eller två hoprullade skivor lufttorkad skinka på varje tallrik och dekorerar slutligen med några blad ruccola
Sparris, både grönoch vit är i säsong. Lägg upp sparrismed laxskivor och hollandaisesås. Bryt av det nedersta på sparrisenoch koka lätt i saltat vatten
Sparris alltså, finns det någon godare grönsak. Bryt av den träiga delen av sparrisen. En av dess fördelar är helt klart hur bra den passar ihop med hollandaise och sist jag lagade den kombon smaksatte jag hollandaisen med gräslök, vilket blev mycket mycket gott
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Skär av nedre delen på sparrisenoch koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.