En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Servera medkokt potatis. Kokt torsk. Börja med att sätta på potatisen. Smält smöret. R och jag njuter men pluttisarna , dom ville hellre ha ugnspannkaka
Servera med nypotatis koktmed mycket färsk dill, nykokta primörer, skiratsmöroch riven pepparrot. När det bjuds nypotatis, ugnskokt fisk ochskiratsmör är barnen inte direkt svårtrugade
Servera torsken medkokt potatis, skiratsmör, citronklyfta samt riven pepparrotoch ev. Kokt torsk. lägg torsken med lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.