KoktTorskmedPepparrotssmör. Kokttorsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Servera torskenmedkokt potatis, skiratsmör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. Kokttorsk. lägg torskenmed lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Jag serverade rätten med pressad potatis ochkokta ärtor, väldigt gott till. Servera fisken medansjovissmöret, några räkor, hackad rödlök och pressad potatis
En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Servera med valfria tillbehör, t ex kokt potatis (eller ångad broccoli och blomkål för lågkolhydratsätare), det skirade smöret, ägghacket och/eller färskriven pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.