Kokarödbetorna i saltat vatten, kyl den ochskala. Såhär i primörernas försäsong kan man hitta små rödbetor som är goda att kokaoch äta som ett litet tillbehör eller som en förätt
Snabbt och enkelt och det som tog längst tid var att kokarödbetorna. Tidigare har jag gjort rotselleri- och kålrotsmos men den här gången kokade jag ett par små potatisar med kålrotsbitarna
En enkel smaksättning på rödbetorna är med citron, vitpeppar och krondill ät dem sedan med lite smör och du har en fräsch förrätt eller ett gott tillbehör till en stekt fiskfilé
När rödbetornakokat klart, kyl dem i kallvatten ochskala dem. Hade jag haft lite pinjenötter hemma hade de varit goda att rosta på och sprinkla över det hela
Skalarödbetornaoch skär dem i klyftor. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter
Skiva rödbetorna tunt och lägg dem i en ugnsfast form. Men efter att ha ätit en väldigt god rödbetspaj och de här chèvregratinerade betorna så tar jag tillbaka allt
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Att koka skinka är inte svårt alls och kräver bara ett fåtal ingredienser. Koka skinka i gryta. I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.