Ta ut rödbetorna ur ugnen och ringla honungoch smula chèvre över rödbetorna. Honung. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetormedchèvreoch valnötter
Blanda chèvre, färskost, honungoch peppar och klicka över rödbetorna. Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv
lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honungoch flingsalt
Gratinerad chèvremed valnötter ochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honungoch en matsked balsamicovinäger
Ljumma rödbetormedchèvreochhonungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre ochhonungsdressing
Lägg i rödbetornamed lite olivolja i en stekpanna och värm dem på medelhög värme. Koka rödbetorna i vatten med skalet på tills de är mjuka, skala under rinnande vatten låt de sedan rinna av i ett durkslag
En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honungoch valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.