Koka blomkålen och potatisen i lite vatten tillsammans med lök, tomater, chilipeppar, gurkmeja, paprikapulver, asafetida och salt tills grönsakerna är nästan färdiga
Smaka av med salt och peppar. Servera med tillbehören. 2 dl kokosmjölk. Lägg ner dem i grytan, häll över kokosmjölken och låt koka ihop utan lock 5-10 min. 2 dl kokosmjölk
Mixa de krossade tomaterna och cashewnötterna med en mixerstav. Rör ner kanelen, gurkmejan, garam masala, curry och kardemummakärnor, låt fräsa en liten stund och ha sedan i tomatröran, kokosmjölken samt buljongtärningarna
4 4 port ris (eller annat gryn) 1 gul lök 380 g kikärter 400 ml kokosmjölk 4 tomater Att ha hemma 1 msk olja 1 msk curry 1 tsk spiskummin 1 vitlöksklyfta 1/2 msk majsstärkelse salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Skär kycklingen i bitar och stek dem färdiga i en stekpanna med smör. Skala och hacka lök och vitlök, fräs i smör tillsammans med paprikabitar, ingefära, kummin och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.