Jag visualiserademig denna toppad med solgula aprikoseroch gula russinmed grön persilja. Blev lite magplask där då eko-aprikoserna jag köpte visadesig vara bruna när jag öppnade påsen
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som giftesigmedsin sambo Martin, ochmedlilla dottern Elisabet som söt ochlitemotsträvig brudnäbb
Skölj ochrivcitronskaloch blanda med färskost. Skölj potatisenoch koka i saltat vatten. Tillbehör. Krydda med en nypa salt och peppar och lägg upp i en skål
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatisktoch slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng medjuligagodisrecept på en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.