Citron- och färskostbakad lax med smörstekt spenat och mandel
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Laxfilé Färsk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 st Citron
  • 200 g Färskost Naturell
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 200 g Färsk bladspenat
  • 0.5 st Rödlök
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 30 g Sötmandel Naturell
  • 700 g Färskpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.