Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Gluten, mjölk, äggfritt -. Denna morotskaka har jag gjort förut till min kollega och han tyckte om den så jag gjorde en halv sats att ha i frysen till fredagsfika till honom
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. -). i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj som man kan variera alltefter smak och tycke
TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. Och ändå måste jag sätta en reservation. Jag dubblerade satsen och insåg ganska snabbt att mjölkmängden inte fungerade då
De är riktiga små älsklingar utan mjölkprotein, ägg, gluten, vete och soja. Mitt i all packning, uppackning och fortfarande med två bostäder blev bakabstinensen för stor
Jag bestämde mig för att försöka göra en Polynée-släkting men utanmandel. -). I söndags satte jag en äggbaserad mördeg och hade i lite bittermandelarom
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. -). Det är även mjölkfritt och fritt från vetestärkelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.