Kalvfilé med ravioli, tomat och spenat
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • KÖTT
  • 600 g kalvytterfilé
  • 4 st schalottenlök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 kvist timjan, färsk
  • Smör och olja att steka i.
  • 2 dl vitt vin
  • 2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  • 6 dl vatten
  • SALLAD
  • 4 st plommontomater
  • 80 g babyspenat, färsk
  • 4 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • RAVIOLI
  • 100 g ricottaost
  • 50 g tomater, soltorkade
  • 100 g wontonplattor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.