gorgonzola. färsk spenat. 1Jag slog äggHacka löken i små bitar och svamparna i 4-6 bitar. 1Stek lök och svamp i en stekpanna med lite olivolja på medelhög värme tills vi ser att löken börjar bli transparent. 1Tillsätt färsk spenat, salt efter smak och koka i några minuter tills det är reducerat. 1Medanspenaten kokar, smuler du den grillade kycklingen och hugger upp den. 1Tillsätt kycklingen i pannan och stek den i några minuter med grönsakerna. 1Tillsätt sedan osten i bitar och den avdunstade mjölken. Rör om några gånger och koka 3-4 minuter på låg värme tills osten har smält helt. 1Rulla ut smördeget och sticka basen där vi ska placera fyllningen med en gaffel för att förhindra att den sväller. 1Täck hälften av smördeget med fyllning av kyckling, grönsaker och ost och lämna ett utrymme runt det för att stänga det. 1Måla kanten med piskat ägg. 1Vik smördeget och försegla kanten med hjälp av en gaffel. 1Pensla hela ytan på smördeget med piskat ägg. 1Om du inte vill att smördeget ska svälla upp för mycket kan du sticka upp det på smördeget med en gaffel. 1Placera i ugnen förvärmd till 200 ºC och baka i cirka 25-30 minuter tills vi ser att smördeget är väl gjort
Hacka och fräs schalottenlöken tillsammans med olivoljan i en kastrull tills den mjuknar. Lägg därefter i spenatenoch fräs den tills den blir mjuk, salta och peppra
Mjöla både degen ochravioliformen. ravioli-förödelse. En platta på formen och lite fyllning i varje hål(fast det här är från den misslyckade batchen så det är för mycket) På med en till platta
I med en klick smör i stekpannan och bryn kycklingen och stek så att det får fin färg. MMM, det är verkligen supergott och eftersom jag har haft både extra gorgonzolaoch baby spenat i kylen så struntade jag i cannellonin och gjorde detta istället
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.