50 gram jäst 6 dl mjölk 125 gram rumsvarmt smör 16-17 dl manitoba cream (alt. Arbeta degen i maskin eller för hand minst 10-15 minuter. Efter ca 15 min i ugnen. 50 gram jäst. 125 gram rumsvarmt smör
Sätter på ugnen på 200 grader , sätter in limpan och väntar i ca 50 min. 1,5 dl filmjölk eller liknande t ex yoghurt. 1,5 dl vatten. 5. Ta ut efter ca 50 min. ca 50 min. 1,5 dl filmjölk eller liknande t ex yoghurt. 1,5 dl vatten
Till 20-25stora kakor behövs. 2,5 dl Brun Farinsocker. 2,5 dl Strösocker. 5 msk Kakao. 250 gram av Vit & Mörk Choklad. Värm upp ugnen till 175 grader. Degen skall bli till ca 20 stora härliga kakor. Du kan också göra lite mindre kakor, typ golfbollar, och då räcker degen till 25-30 kakor. Några minuter längre om de är megastora och givetvis kortare tid, typ 7-8 minuter, om du gör mindre cookies. Låt kakorna kallna helt innan du packar dem i burkar eller påsar 20-25stora kakor. 2 Ägg 2,5 dl Brun Farinsocker. 2,5 dl Strösocker. 5 msk Kakao. 250 gram av Vit & Mörk Choklad
500 g morötter. De kan va färdiga att äta efter 15 min, men jag har lagt mina på burk och de bör hålla ca 3 veckor. 500 g gurka. 2,5 dl vatten. 2,5 dl vitvinsvinäger. 0,5 dl ättiksprit 12%. 1,5 dl vatten. 5 svartpepparkorn. 500 g morötter. 1 rödlök 0,5 dl ättiksprit 12%. 1,5 dl vatten. 5 svartpepparkorn 1 lagerblad Finstrimla löken och lägg i en burk
Eftersom man såklart vill bjuda på tårta så gjorde jag det enkelt & bakade två stora Pavlova tårta. Vi hade ordentligt tur med vädret och vi var ca 25 pers. Pavlova 5 propoints. Sätt ugnen på 225°C. Pavlova 5 propoints 12 portioner
Tänkte jag skulle tipsa om supergoda, fluffiga och stora tekakor med morot i. Eller ja hur stora du vill göra väljer du ju själv men jag gjorde 4 stora kakor av min deg. 5 dl mjölk. 50g jäst. Baka ut till 4 lika stora kakor eller 18 små. Sätt ugnen på 225 grader. Sätt in bröden i ugnen ca 6-7 minuter för små kakor och ca 12-15 minuter för stora kakor. 5 dl mjölk. 50g jäst. 4 lika stora kakor. ca 12-15 minuter
50 g smör. 50 g jäst. 5 dl mjölk. Grädda mitt i ugnen i 275° tills fin färg, ca 7 min. Alla mina brödrecept hittar du HÄR >>50 g smör. 50 g jäst. 5 dl mjölk. Grädda mitt i ugnen i 275° tills fin färg, ca 7 min
Nåväl, här är alltså receptet på en stor gräddtårta som räcker till 20-25 personer. Vaniljkräm ( jag gjorde kallrörd vaniljkräm som finns i pulverform, på 5 dl mjölk) Blanda även i lite vispad grädde i vaniljkrämen. 500 g hallon, som mosas lite lätt med gaffel, och blandas med vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.