Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill
och trycker ner på högkant. Nu är det bara att släppa loss fantasin och dekorera tårtan. Skala och hacka äggen, blanda dem med kaviar och 1 dl vispgrädde. Blanda ihop leverpastejen med Bostongurka och 1 dl vispgrädde till en smet. och 1 dl vispgrädde. Jag delar köttbullarna och tomaterna i 2 bitar
mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. koka äggen, låt svalna och riv dem sedan på den grova sidan på ett rivjärn eller hacka dem
Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Den fick med beröm godkänt av födelsedagsbarnet och det kändes extra bra. Vi i familjen firade min stora tjej och jag hade inte riktigt bestämt vad jag skulle göra för gott
Du väljer helt och hållet själv hur du vill dekorera men våga ösa på lite extra för smakens skull. Pressa sedan ur vattnet från burkarna med tonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål
Lite inspirationsläsning av gamla tidningsurklipp och lite brainstorming, et voila. Mårtenssons smörgåstårta med räkor och tonfisk har sett dagens ljus
Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.