INorden har vi ju defantastiskadanskasmörrebrödensom förgyller mackhimlenmendetär ju interiktigt samma sak somen smörgås somdryper av smält ost, bacon, kött, sylt (jodå), banan, (jodå, en gång till), jordnötssmör, majonäs, och allt vad man kan hitta på
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan medbröd. Rör om tillsosten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Smaken kommer inteatt vara äggig, lovar. Mycket viftandemed armar blirdetunderentimme. Härär recept på Gluten- och mejerifrittformbrödsomär gott attrosta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.