Hemgjorda hamburgare
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1-2 ägg Blanda ihop köttfärsen med ägg och kryddor – det är bäst att göra med rena händer. Forma hamburgare som du lägger på en sköljd skärbräda så lossnar de lättare.
  • 3 msk Heinz (eller annan) chilisås
  • 1 tsk dijonsenap
  • extra
  •  
  • Länk till de stekta champinjonerna
  • När du gjort grönsaksrätterna, skurit upp tomater och röd- eller gul lök, kanske lite chili, lagt upp salladsblad i en skål och klyftpotatisen nästan är klar i ugnen steker du hamburgarna. Jag gör det gärna i en grillpanna så de får fina ränder och god smak. Stek gärna brödet i en panna bredvid. Ringla lite olja över brödet och ta ev. en klyfta vitlök skuren på längden och gnid in brödet med för extra smak och piff. Värm brödet i stekpannan. Servera direkt med alla tillbehör och såsen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.