För någon dag sedan lagade vi hemgjordahamburgaremed mams å paps på landet. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikka på svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Pressa bollen till en hamburgaremed en stekspade eller hamburgarpress. Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva
Knaperstekt ekologisk bacon, medhemgjorda ekologiska hamburgare, en stor skiva cheddarost, eller två, lite sriracha och saltgurka, hemgjord BBQ sås och BBQ potatis
Jag får ju först och främst säga att jag nästan alltid brukar göra min egenhamburgerdressing, det är superenkelt och dessutom så blir det också godast att göra den själv
Blanda färs med grillkrydda och fond. Hamburgare. Stek i en panna med smör eller grilla i halster på grillen (pensla med lite olja på båda sidor så fastnar dom inte i gallret)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.