Koka potatisen mjuk. Matjessillmed pepparrot, äpple och bryntsmör – g ör så här. Vänd steklöken i ättikslagen och garnera sillen med den och plockad dill
Toppa potatisenmedmatjessill och rödlök. Skiva potatis och lägg i botten på en tallrik. Häll på varmt bryntsmör och toppa sedan med dillcreme och det rivna ägget
4 1 burk matjessillfiléer (à 570 g) 1 tomat 1 gul lök 4 kokta färskpotatisar 2 msk smör 2 msk finhackad gräslök 1 msk ketjap manis (1 msk kan bytas mot 1/2 msk vanlig soja) 1/2 msk flytande honung salt och peppar dillkvistar till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Så här gör du Börja med att lägga potatisen i en stansform och tryck till lite lätt, lägg sedan äggen ovanpå potatisen, strö over hackad gräslök och sist matjessillen
Lägg ut sill, ägg, potatis och äpple på tallrikarna och ringla över det bryntasmöret. Gnugga potatisarna rena och koka dem i saltat vatten tills de mjuknat
Halvera potatisen och lägg upp på ett stort fat varvat medmatjessill och riven pepparrot. Koka färskpotatisen mjuk i lättsaltat vatten med dillstjälkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.