Rulla dem i flor- och vaniljsockret och lägg dem sedan på ett fat i kylen i väntan på servering. Receptet kommer från boken Lyxlagat sött & gott avFrederik Zäll och Daniel Roos
Risflingorna kan bytas mot glutenfriahavregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfrivitchoklad och byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfrittalternativ
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak avmint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämigafyllningenavvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en litefriskarebiskvi med smak avcitron och vitchoklad, iminiformat. Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan blilite för mycket av det goda, så att säga
För att kunna skära bitarav pajen bör den ha stått kallt ii kylskåp. Fyllningen är gjord på samma sätt som jag gör min crème brûlée, fast med vitchoklad och hallon
Snurra ihop remsorna till en knut och lägg ipappersformar. Förra julen smakade jag godaste saffransbullarna någonsin hos en av svärdöttrarna, så nu har jag försökt mig på något liknande
Om ni är sugna på något annat än pepparkakor och lussekatter tillhelgfikat kan jag verkligen rekommendera dessa mjuksega chokladkakor med bitaravvitchoklad
Inspirationtill den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täcke av cornflakes, mandel och vitchoklad, har jag fått avAnnika på bloggen Bak och Mat för alla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.