Glutenfri plommonäppelkaka med smultäcke av cornflakes, mandel och vit choklad
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g skalade och urkärnade äpplen.
  • 275 g urkärnade och eventuellt skalade plommon
  • 2 msk flytande honung
  • 2 dl cornflakes
  • 1 dl mandelspån
  • 2 msk potatismjöl
  • 2 tsk vaniljsocker (i en bas av råsocker)
  • 40 - 50 g hackad vit choklad - vid behov laktosfri eller helt mjölkfri (ett bra MF märke, Ichoc, ser du på bild)
  • 50 g riktigt kallt tunnhyvlat smör - laktosfritt smör eller mjölkfritt margarin vid behov

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.