Börja därefter med den vitachokladbrownien. Börja med den mörka chokladbrownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Lagom kladdigt seg browniemedvitachokladbitar i, över detta en varm chokladsås. (Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan. Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
Raw Fudgemed smak av Choklad och Lakrits. Börja med att smälta chokladen i vattenbad. Smaka av om du eventuellt vill ha i mera kakao och lakrits pulver
Jag gjorde ett chokladlöv i en silikonform och satte på min brownie. Riktigt riktigt goda brownies. Finhacka chokladen och blanda den med den varma gräddmjölken så att chokladen smälter
Detta Nigella-recept på browniesmedvitchoklad bakade jag mycket förr, före bloggen, och nu när jag dammade av det igen så blev jag glatt överraskad av hur bra detta recept faktiskt är
Brownies/kladdkakamedvit glasyr och mörk choklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.