Ät och NJUT. Klä en långpanna eller en ugnsform med bakplåtspapper. 1Mät upp ägg och strösocker i en bunke. 1Tillsätt vaniljsocker, salt och kakao. 1Tillsätt vetemjöl och det smälta smöret. 1Bred ut kakan i långpannan med bakplåtspapper. 1Häll kokosflingor, sirap, strösocker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärmeoch rör om när smöret smälter så det blir en jämn smet. Låt sedan koka upp och låt det sjuda ca 5 minuter. 1När kakan är klar och uttagen från ugnen, bred på kokostoscan och grädda ytterligare ca 10 minuter i ugnen tills kakan fått fin gyllenbrun färg
Garnera med vispad grädde ochhallon. Smakaav om det behövs mer citronsaft eller socker. Kavla eller tryck ut degen så att den passar i botten på formen
Jag har just bakat asapissagoda chokladmuffinsmed extra allt. Dessa tycker jag inte behöver toppas med något, men om du är extra sugen kan du snabbt vispa ihop en frosting å bre på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.