Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Att det bara blir lax på fiskdagarna beror på att det är den fisk vi har kvar i frysen, och vi måste ju käka upp den innan vi övergår till en helt vegetarisk kost
Kakan passar både som efterrätt ochtill alldeles vanligt sommarfika. Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Vad skulle jag då hitta på till den gravade laxen, som redan låg där och väntade på tallriken. Jag föreställer mig att den också är jättegod till varmrökt lax, laxpaté eller annan fisk
En hollandaissås med citron är så gott till t ex lax som det blev en lördagkväll ute i havsbandet. Med färsk potatis och sparris plus ett glas kall bourgogne
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.