Detta recept kommer från Maria Blohm & Jessica Frej och jag hittade det i en av söndagsbilagorna. Jag tog espresso och la även i en nypa salt även här för en bättre smak
Tål du inte mjölk byter du tillmjölkfria alternativ när det gäller smör och mjölk. Jag försöker ju alltid peta i något lite extra nyttigt när jag donar i köket - även när jag bakar - och adderade lite nyponmjöl till smeten
110 g smör, normalsaltat 200 g vetemjöl [3,3 dl] 10 g strösocker [0,75 msk] salt 10 g äppelcidervinäger [eller 2 tsk citronsaft] 16 g grädde, 40% [1 msk] 20 g vatten, iskallt [4 tsk]
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Smält kakaosmör tillsammans med kakaomassa och kokosolja. Servera med valfria tillbehör. Både kakaosmör och kakaomassa är stenhårda, så det är lättast att riva dem grovt direkt ned i kastrullen
-) Har faktiskt inte smakat än, men snart så. Jag tog lite florsockerblandning, lite mjölkersättning och vispade slätt, och sedan ny omgång tills allt var nervispat det mjölkfria margarinet
Där jobbar även Lindha Vikström, mer känd i LCHF-kretsar som Halva Lindha. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och tagit fram en smörgåstårta som passar alla oss som njuter av LCHF och Paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.