Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
Att det bara blir lax på fiskdagarna beror på att det är den fisk vi har kvar i frysen, och vi måste ju käka upp den innan vi övergår till en helt vegetarisk kost
I Matplatsens recept använder Victoria färdig tomat- och bechamelsås, men jag föredrar att göra egen, det blir helt enkelt godast så, så nedan följer instruktioner för det med
Gör ett gott potatismos och spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Hacka persilja, smula fetaostenochmed mjölken i en skål. När du ser att ostenoch äggen börjat dra ihop sig ska du vända på omelett (gör ett snitt i mitten av omeletten med hjälp av en stekspade och vänd var sida för sig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.