Det är extra viktigt när det gäller glutenfritt bröd, som nästan är omöjligt att få till lika luftigt och "mufsigt" (som min svägerska brukar säga) som ett vanligt bröd - såvida man inte vill använda en mix baserad på vetestärkelse
I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfriaoch Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Den här goda lax ochspenatpajen gjorde jag på julens laxrester. Gjorde en vanlig pajdeg och fyllde med lätt stekt färsk spenat, lax och en äggstanning och ost
Rör ihop ägg, grädde, ost och den avsvalnade spenaten. Krydda smeten med salt och peppar. Servera pajen med några skivor kallrökt lax och en god sallad
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.