I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfriaoch Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Jag trodde ju det var vår och bjöd på en vårlig nässelsoppa, men som genom ett trollslag förbyttes den härliga vårvärmen mot isiga vindar och snöglopp, och igår täcktes de utkånkade trädgårdsmöblerna av ett tjockt lager snö
Idag tänkte jag bjuda er på en riktigt god glutenfripajmed salsiccia ochspenat som fyllning. Jag fortsätter göra mina glutenfriapajdegarmed bas av bönor eller kikärtor
Jag hade dessutom räkor över efter midsommarfirandet, och tillsammans medbladspenat från frysen och en god kryddblandning från Krusmyntagården blev det en riktig festrätt mitt på blanka vardan
Pajdeg. Tina spenatenoch rör i dill, chilipulver efter tycke och smak, salt, peppar, mjöl och ägg. Hacka ihop mjöl, smör och vatten och arbeta ihop till en deg
Dekorera med räkor, lax, citron- och gurkskivor samt dill. majonnäs, färska räkor, kallrökt lax, skivor av citron och gurka och dillvippor att lägga på toppen
Det här paj skalet är naturligt glutenfritt riktigt bra, det håller i hop, smular ej och är frasigt, jag fyllde min pajmedbroccoli, bacon och körsbärstomater men du kan ju fylla din med vad du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.