Glutenfri fredagspaj med gravad lax, räkor och grönsaker
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 små kokta potatisar
  • 2½ dl rårismjöl
  • 2 msk malda psylliumskal
  • 110 g kokt, kall potatis
  • 130 g smör eller mjölkfritt margarin
  • 2 msk iskallt vatten
  • 200 g gravad lax
  • 100 g frysta och tinade räkor
  • 300 g fryst brysselkål
  • 150 g fryst och tinad bladspenat
  • 100 g frysta ärtor
  • 100 g smakrik, riven eller hyvlad ost
  • 4 stora ekologiska ägg
  • 3 dl valfri grädde
  • lite vitlökssalt från kvarn
  • riven pepparrot eller någon god kryddblandning som du tycker om

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.