Lyxig glutenfri räk- och spenatpaj med smak av pepparrot
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl rårismjöl
  • ½ dl PO-fiber
  • 2 tsk fiberhusk
  • 120 g smör - ev laktosfritt
  • ½ dl vatten
  • 200 g fryst bladspenat - tinad
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 1 boll mozarella, 125 g - ev laktosfri
  • 175 - 200 g skalade räkor
  • 10 små körsbärstomater
  • 4 stora, ekologiska ägg
  • ½ burk smetana
  • 1 dl grädde - ev laktosfri
  • 1 - 2 msk pepparrotsvisp
  • lite salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.