Flammenkuchen från Alsace
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 400 g vetesikt
  • 30 g rågsikt
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 5 g jäst (1 cm kula)
  • 5 dl vatten
  • kall
  •  
  • Fyllning
  • 5 dl turkisk eller grekisk yoghurt
  • 1 dl filmjölk
  • 1 msk maizena
  • Salt
  • Peppar
  • Ev. cayennepeppar
  • 150 g gul lök
  • finstrimlad
  • 200 g rimmad eller rökt sidfläsk
  • 50 g riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.