18- åringen
i familjen tar studenten om ett par månader. Och till dess är det mycket som ska fixas. Man ska hitta ett lagom löjligt foto från de första levnadsåren som man kan stå med på gården utanför skolan. Man ska ruska liv i partytältet, och man ska se hur kontot hamnar på rött för att man köper kostym och studentpresent och en massa andra grejer.
Putsa, salta och peppra filéerna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Marinad. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackadchilipeppar, finhackadvitlök, salt och vitpeppar och häll över köttet
Tillmidsommar gjorde jag denna goda festrätt med marineradfläskfilé och en grön örtsås. Här syns fläskfilén och en couscoussallad med halloumi och söta nektariner
Först ut blir den marineradefläskfilén med smak av vitlök, chili och lime. Tillkräftskivan som vi hade så bjöds det på flera olika sorters rätter som jag kommer att lägga ut receptet på
Löjligt enkelt. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Putsa, salta och peppra filéerna. Bryn dem i smör i en stekpanna. Lägg upp på serveringsfat. Blanda samman olja, citronskal och -saft, rosmarin, tomater, chilipeppar, oliver, vitlök, salt och vitpeppar och häll marinaden/dressingen över köttet ett par timmarinnanserveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.